T: 010 - 452 77 43 | E: info@restaurantdetuin.nl

Trouwlocatie in Rotterdam

Trouwen aan het water is een droom voor menig bruidspaar. Laat uw droom uitkomen! Bij Restaurant De Tuin mogen wij met recht zeggen dat wij een bijzondere trouwlocatie in Rotterdam zijn. Wij liggen aan de rand van het Kralingse Bos met uitzicht op de Kralingse Plas. De Tuin bevindt zich in een prachtig statig herenhuis gebouwd in 1867. De perfecte plek om de mooiste dag van uw leven te vieren!

Speciale trouwlocatie in Rotterdam

Wat is er nou romantischer dan een intieme trouwlocatie midden in de natuur?
Restaurant De Tuin in hartje Rotterdam biedt u deze mogelijkheid. Een kleinschalig intiem diner voor een klein gezelschap, of juist een uitbundig feest voor 250 gasten; Het is allemaal mogelijk bij De Tuin. Wij verhuren dan ook diverse ruimtes:

  • De Serre met een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas, geschikt voor maximaal 150 personen;
  • De Brasserie, geschikt voor maximaal 250 personen;
  • De Achterkamer en Voorkamer, beide uitermate geschikt indien u met een kleinere groep (max. 20 personen) bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Gaat u binnenkort trouwen? Denk dan zeker na over De Tuin als trouwlocatie. Intiem, gezellig en erg romantisch! Kom gerust een keer langs om te kijken, of vraag direct een offerte aan! Wij maken er samen met u de mooiste dag van uw leven van. Kom genieten bij de mooiste trouwlocatie van Rotterdam!

Lees hier meer over de Tuin voor diverse zaalverhuur, het vieren van een jubileum of de mogelijkheden voor buffet, brunch, borrel of high tea.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op