T: 010 - 452 77 43 | E: info@restaurantdetuin.nl

Reserveren
Bellen

Welkom bij Restaurant De Tuin van de Vier Windstreken

Restaurant De Tuin is vanwege haar waanzinnige ligging één van de mooiste plekjes in Rotterdam. Aan de rand van het prachtige Kralingse Bos en direct gelegen aan de minstens zo mooie Kralingse Plas. Gevestigd in een statig herenhuis uit 1867. In de winter is De Tuin een uitstekende plek om lekker bij te komen na een winterse wandeling. En als het een beetje meezit, kan er op de plas geweldig geschaatst worden.

In de zomer daarentegen, is het terras van De Tuin en de verleidelijke waterkant, een ideale plek om te ontspannen. Want als Rotterdam “Manhattan aan de Maas” is, vervult het Kralingse Bos de rol van Central Park. En met een beetje goede wil is de Kralingse Plas dan de roeivijver in New York’s beroemdste park. Lees meer..

Toeval of niet; het terras van De Tuin is één van de beste plekken om de skyline van “ons” Manhattan te aanschouwen. Want met maar liefst 600m2 en 300 zitplaatsen is het terras van De Tuin met recht een echte hotspot.

Maar niet alleen de locatie zorgt ervoor dat De Tuin de allermooiste plek van Rotterdam is. Je kunt er ook heerlijk eten en er is genoeg te beleven. De Tuin is iedere dag geopend vanaf 10:00 uur. De Keuken is open tot 22:00 uur. En De Tuin beschikt ook nog eens over voldoende parkeergelegenheid.

De Tuin is vanwege haar waanzinnige ligging één van de mooiste plekjes in Rotterdam. Aan de rand van het prachtige Kralingse Bos en direct gelegen aan de minstens zo mooie Kralingse Plas.

de Tuin is vanwege haar waanzinnige ligging één van de mooiste plekjes in Rotterdam. Aan de rand van het prachtige Kralingse Bos en direct gelegen aan de minstens zo mooie Kralingse Plas.

Lees meer


Restaurant de tuin