Zaal Huren Rotterdam

Op zoek naar een geschikte feestlocatie in Rotterdam voor bijvoorbeeld een personeelsfeest, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of een familiedag? Welke reden voor een feestje of gelegenheid u ook heeft, Restaurant De Tuin biedt met haar zaalverhuur de perfecte locatie. Restaurant De Tuin onderscheidt zich door haar veelzijdigheid. Een feestelijk familie uitje, bedrijfsfeest of een trouwzaal voor een romantische huwelijksvoltrekking, Restaurant De Tuin ontvangt elke gelegenheid met open armen. De verschillende zalen waaronder de Serre, Voorkamer of Zijkamer bieden ieder voor zich een ideale setting voor het vieren van deze gelegenheden. 


Your Image
Your Image

Onze  zalen

De voor- en zijkamer in Restaurant de Tuin bieden de perfecte zaalhuur locatie voor een intiem diner of lunch tot 24 personen. Deze ruimten zijn ook geschikt als vergaderlocatie of vergaderruimte tot 16 personen. De ruimte is door een deur afsluitbaar waardoor u de keuze heeft tussen privacy en de levendigheid van het restaurant aan het water. Door de grote ramen kunt u nog steeds genieten van het prachtige uitzicht van het Kralingse bos. Voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten is er een TV-scherm te huur. In de deze kamers komen gezelligheid en zakelijkheid samen.


Boek je  ArrangementenDe Buffetten

Restaurant de Tuin biedt naast het BBQ-arrangement ook buffetten aan. Onze koks creëren een lunch of diner bestaande uit diverse voor- en hoofdgerechten, warme en koude hapjes zodat er voor ieder wat wils is. Geniet van een lunch of diner aan het water in de serre aan de Kralingse plas in Rotterdam. Een setting voor een familiedag, verjaardag of bedrijfsfeest waarbij goed gezelschap en een prachtige locatie samenkomen bij Restaurant De Tuin.

Your Image

Neem contact op


Wilt u een van onze zalen boeken, of heeft u nog een specifieke vraag of wens wat betreft de zaalhuur? Stuur dan een email naar events@restaurantdetuin.nl, bel naar 010-4527743 of vraag een offerte voor een zaal aan via ons contactformulier.

Contact


Reserveren Menu Evenementen