T: 010 - 452 77 43 | E: info@restaurantdetuin.nl

Reserveren
Bellen

Voor iedere gelegenheid een passende zaal!

Een zaal huren in Rotterdam voor een groepsdiner, trouwfeest of bedrijfsborrel?

Zaalverhuur in Rotterdam

Tijd voor een feestje? Bij restaurant De Tuin kunt u zalen huren die geschikt zijn voor allerlei feestelijke aangelegenheden. Van de verjaardag van uw moeder tot de afscheidsborrel van uw collega: bij De Tuin verhuren wij zalen op maat! Onze ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen van 20 personen tot maximaal 250 personen. Voor zaalverhuur in Rotterdam moet u bij De Tuin zijn! 

Behalve onze feestelijke zalen en lekkere eten en drinken, bevinden wij ons ook nog eens op het mooiste plekje van Rotterdam.

Vanuit onze Serre heeft u een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas. Andere mogelijkheden zijn “de Brasserie” geschikt voor maximaal 250 personen, de “Achterkamer” en de “Voorkamer”, geschikt voor kleine gezelschappen. Tot maximaal 20 personen.

Lees hier meer over de Tuin als trouwlocatie.

Een offerte aanvragen bij De Tuin

Wilt u ongestoord genieten op een unieke locatie? De Tuin is de nummer 1 in zaalverhuur in Rotterdam. Met De Tuin wordt uw feest een succes! Vraag direct een offerte aan en ontdek de mogelijkheden. Bij De Tuin kunt u overigens nog meer dan alleen zalen afhuren. Kijk gerust eens rond en laat u overtuigen door De Tuin!

Onze ruimtes

Hier vind u een overzicht van de ruimtes die wij verhuren!

De Tuin de brasserie De Tuin de serre De Tuin de achterkamer De Tuin de voorkamer