T: 010 - 452 77 43 | E: info@restaurantdetuin.nl

Reserveren
Bellen

Trouwzaal in Rotterdam huren?

Op zoek naar een trouwzaal in Rotterdam waar je jouw grote dag op een speciale manier kunt vieren? Restaurant De Tuin beschikt verhuurt prachtige trouwzalen , die zowel geschikt zijn om te trouwen als te dineren en te feesten.

Stap in het huwelijksbootje bij de Tuin

Een unieke stad en een unieke plek voor het voltrekken van het huwelijk. Een ambtenaar van de burgerlijke stand staat julie bij op deze mooie en uitbundig gevierde dag.

De gemeente Rotterdam omvat vele mooie gebieden, het Kralingse Bos, waaraan Restaurant de Tuin gelegen is, is daar een van. Wij bieden meer, de hele trouwdag kan verzorgd worden bij ons!

Wij bevinden ons op een unieke locatie, midden in de natuur maar toch midden in de stad. Met het Kralingse Bos als achtertuin hebben wij niets te klagen! Een prachtige plek om uw trouwfoto’s te maken.

In tijden van grote drukte is het altijd lastig om even tot jezelf te komen en belangrijke gebeurtenissen de aandacht te geven die ze verdienen. Neem de tijd voor het plannen van jouw speciale dag enkom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken!

Trouwzaal op unieke locatie in Rotterdam

Gaat je trouwen of betreft de gelegenheid een geregistreerd partnerschap. In beide gevallen biedt Restaurant de Tuin alles om aan jullie wensen te voldoen. Elkaar het ja-woord geven is een van de mooie gebeurtenissen uit het leven, het is daarom belangrijk dat al jullie wensen waarheid kunnen zijn. En dat kan bij de trouwlocatie van Restaurant de Tuin.

Wij bevinden ons op een van de mooiste plekjes van Rotterdam. Vanaf ons terras heb je een prachtig uitzicht over het water. Wij staan ook in voor de veiligheid en de toegankelijkheid voor iedere bezoeker.

Bij De Tuin kan je diverse ruimten afhuren voor uw grote dag, zo weten wij zeker dat jouw dag helemaal naar wens wordt:

  • De Serre met een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas, geschikt voor maximaal 150 personen;
  • De Brasserie, geschikt voor maximaal 250 personen;
  • De Achterkamer en Voorkamer, beide uitermate geschikt indien je met een kleinere groep (max. 20 personen) bent.

Vraag direct een offerte aan voor deze unieke trouwlocatie!

Ben je al overtuigd van de mogelijkheden om een trouwzaal in Rotterdam te huren bij De Tuin? Vraag dan snel een offerte aan! Natuurlijk kan je ook gewoon even langskomen om met eigen ogen onze betoverende locatie te aanschouwen. De mooiste dag van je leven wordt nog een stukje mooier bij De Tuin!

Lees hier meer over de Tuin als voor zaalverhuur, het vieren van een jubileum of de mogelijkheden voor een buffet, brunch, borrel of high tea.

Meer informatie
Neem vrijblijvend contact op