Trouwzaal in Rotterdam huren?

Op zoek naar een trouwzaal in Rotterdam waar u uw grote dag op een speciale manier kunt vieren? Restaurant De Tuin beschikt verhuurt prachtige trouwzalen , die zowel geschikt zijn om te trouwen als te dineren en te feesten. Wij bieden meer, uw hele trouwdag kan verzorgd worden bij ons! Wij bevinden ons op een unieke locatie, midden in de natuur maar toch midden in de stad. Met het Kralingse Bos als achtertuin hebben wij niets te klagen! Een prachtige plek om uw trouwfoto’s te maken. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken!

Trouwzaal op unieke locatie in Rotterdam

Wij bevinden ons op een van de mooiste plekjes van Rotterdam. Vanaf ons terras heeft u een prachtig uitzicht over het water. Bij De Tuin kunt u diverse ruimten afhuren voor uw grote dag, zo weten wij zeker dat uw dag helemaal naar uw wens wordt:

  • De Serre met een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas, geschikt voor maximaal 150 personen;
  • De Brasserie, geschikt voor maximaal 250 personen;
  • De Achterkamer en Voorkamer, beide uitermate geschikt indien u met een kleinere groep (max. 20 personen) bent.

 

Trouwzaal Rotterdam

Vraag direct een offerte aan voor deze unieke trouwlocatie!

Bent u overtuigd van de mogelijkheden om een trouwzaal in Rotterdam te huren bij De Tuin? Vraag dan snel een offerte aan! Natuurlijk kunt u ook gewoon even langskomen om met eigen ogen onze betoverende locatie te aanschouwen. De mooiste dag van uw leven wordt nog een stukje mooier bij De Tuin!

Lees hier meer over de Tuin als voor zaalverhuur, het vieren van een jubileum of de mogelijkheden voor een buffetbrunchborrel of high tea.

Meer informatie Neem vrijblijvend contact op