T: 010 - 452 77 43 | E: info@restaurantdetuin.nl

Reserveren
Bellen

Brasserie in Rotterdam afhuren

Bent u op zoek naar een unieke locatie om een feestje te geven? Dichtbij de stad maar toch midden in de natuur? Waar een intieme sfeer hangt en waar u toch tot 250 personen kunt uitnodigen? Kies dan voor Restaurant De Tuin! Ons restaurant ligt in een bosrijke omgeving en op een steenworp afstand van het drukke stadsleven van Rotterdam.

Met het Kralingse Bos als achtertuin en vanaf ons terras een schitterend uitzicht op de Kralingse Plas, mogen wij met recht zeggen dat wij ons bevinden op een van de mooiste plekjes van Rotterdam! Kom ook eens langs en laat u betoveren!

Feestje in de Brasserie van De Tuin in Rotterdam

Wij hebben diverse ruimten beschikbaar. Onze grootste ruimte is de Brasserie. Deze ruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld:

  • Feest met band en/of DJ;
  • Bedrijfspresentatie;
  • (Bedrijfs)Borrel;
  • Grotere buffetten en dinerwensen.

In de Brasserie is het mogelijk om te dineren met maximaal 60 personen. Voor een gezelschap vanaf 30 personen kunnen wij u een buffet aanbieden en een borrel is mogelijk tot 250 personen. Wilt u toch een iets intiemer feestje geven? Dit is mogelijk in de Serrede Voorkamerof de Achterkamer. Voor ieder wat wils bij De Tuin!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de huur van de Brasserie

Heeft u binnenkort iets te vieren? Denk dan zeker eens aan het huren van een zaal bij De Tuin. Onze Brasserie is de perfecte plek voor vele gelegenheden! De prachtige locatie en het lekkere eten en drinken van De Tuin maken het een unieke plek om uw feestelijke aangelegenheid een gouden randje te geven. Vraag snel een offerte aan voor het huren van de Brasserie in Rotterdam bij De Tuin!

Meer informatie
Gratis offerte aanvragen