T: 010 - 452 77 43 | E: info@restaurantdetuin.nl

Reserveren
Bellen

Stichting Big Brothers Big Sisters Of Rotterdam

Big Brothers Big Sisters zet zich sinds 1997 in voor kwetsbare kinderen van 5 tot 18 jaar in Rotterdam. Dit doen zij samen met 130 vrijwilligers. Als vrijwilliger spreek je als Big Brother of Sister wekelijks af met je “Little” om samen wat leuks te ondernemen. Zo’n wekelijks moment is van grote waarde voor deze kinderen; even op adem komen, nieuwe dingen ontdekken en door dat beetje extra aandacht neemt vaak ook het zelfvertrouwen toe.

Klik hier voor meer informatie over deze Stichting.

Hofplein Theater

De Tuin is ambassadeur van het Hofplein Theater in Rotterdam. Hofplein biedt het leukste jeugdtheater van Nederland, want hier betreden de grootste kleinste spelers het podium. En dat doet het Hofplein als sinds 1985! Met een berg van voorstellingen, festivals, lessen en educatieprogramma’s is Hofplein dé plek waar het zeven dagen per week bruist en borrelt. En het leuke is; je hoeft er niet eens naar op zoek, dat ontdek je vanzelf als je bij Hofplein binnenstapt, iedereen is welkom! 

Klik hier voor meer informatie over het Hofplein Theater.

Familiehuis Daniel Den Hoed

Het Familiehuis biedt onderdak aan familieleden van kankerpatiënten die worden behandeld in het Erasmus MC. In de directe nabijheid van het ziekenhuis kunnen de familieleden bij ons logeren voor korte of langere tijd om dichtbij hun partner, familielid of vriend te zijn. Het Familiehuis biedt rust en een eigen plek: warm, betaalbaar en vooral dichtbij.  

Meer informatie over het Familiehuis leest u hier

Hét Rotterdam Gala

Hét Rotterdam Gala georganiseerd op een bijzondere locatie. Tijdens dit spectaculaire benefietgala wordt er geld opgehaald voor stichting Rotterdam Mooier Maken die hiermee elk jaar diverse en mooie projecten in de stad weet te realiseren. Zo werden er vorig jaar tientallen Rotterdamse speeltuinen opgeknapt en uitgebreid en ook ondersteunde de stichting KidsRights bij het lanceren van het Global Changemakers platform. 

Klik hier voor meer informatie over deze Stichting.

Stichting Rotterdam Mooier maken

Stichting Rotterdam Mooier maken is een sociaal/maatschappelijke instanties zijn het fundament van onze samenleving. Deze Rotterdamse instanties, die merendeel afhankelijk zijn van vrijwilligers en zich inzetten voor de sociaal zwakkeren in de samenleving moeten meer mogelijkheden krijgen om hun doelstellingen te kunnen verwezenlijken. 

Klik hier voor meer informatie over deze Stichting.