Buffetten van De Tuin (vanaf 30 personen)

Buffet in Rotterdam

Wilt u binnenkort een feestje geven met een passend en lekker buffet? Restaurant De Tuin bevindt zich op een unieke locatie in Rotterdam, in een bosrijke omgeving vlakbij het stadscentrum. Bij Restaurant De Tuin kunt u heerlijk dineren, lunchen en brunchen, maar ook genieten van een high tea. De Tuin biedt de mogelijkheid om diverse ruimten af te huren waar u kunt genieten van uw verjaardagsborrel, huwelijksfeest of eventuele andere feestelijke gelegenheden. Wilt u het lekkerste buffet van Rotterdam proeven? Dan raden wij u sterk aan eens een bezoekje te brengen aan De Tuin!

Buffet op maat in Rotterdam bij De Tuin

Bij een geslaagd feestje hoort natuurlijk lekker eten. Met een grote groep mensen (vanaf 30 personen) is een buffet de perfecte oplossing!
Bekijk onderaan de pagina ons buffetmenu.

Neem contact op met De Tuin!

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een verrassende feestlocatie en helpen u graag om uw feest, of borrel naar uw wensen in te richten. De Tuin leent zich perfect voor het organiseren van een feestje met buffet in Rotterdam.

Voor meer informatie of als u direct wilt reserveren kunt u contact met ons opnemen op 010-4527743 of vul het contactformulier in.

Meer informatie Neem vrijblijvend contact op

Buffetten

Eten & Drinken