T: 010 - 452 77 43 | E: info@restaurantdetuin.nl

Reserveren
Bellen

Wilt u uit eten in Rotterdam? Ontvlucht het drukke stadsleven en geniet van de rust en prachtige bosrijke omgeving die Restaurant De Tuin in Rotterdam te bieden heeft. Voor super lekker eten in Rotterdam kunt u bij ons terecht. Kom heerlijk brunchen, lunchen of dineren en geniet van al het moois en lekkers dat Restaurant De Tuin u te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld plaats op ons gezellige terras met prachtig uitzicht over de Kralingse Plas!

Op een prachtige locatie uit eten in Rotterdam

Restaurant De Tuin is gelegen op het allermooiste stukje van Rotterdam. Aan de Kralingse Plas en afgeschermd door het Kralingse Bos is het echt een toplocatie. Naast de prachtige locatie heeft Restaurant De Tuin nog heel veel meer te bieden. Lekker eten in Rotterdam bij Restaurant de Tuin kan elke dag vanaf 10:00 uur. U heeft keuze uit een heerlijke brunch, lunch, diner of een gezellige high tea of high wine tijdens uit eten in Rotterdam bij Restaurant De Tuin. Ook vindt er één keer in de maand op zondag een live muziek middag plaats. Super gezellig!

Lekker eten in Rotterdam doet u bij Restaurant De Tuin!

Wanneer u op zoek bent naar een unieke en prachtige locatie voor uit eten Rotterdam bent u bij Restaurant De Tuin beslist aan het juiste adres. Kwalitatief hoogstaand en lekker eten in Rotterdam! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gaat u uit eten in Rotterdam bij Restaurant De Tuin dan kunt u bij ons terecht voor een heerlijke;

Daarnaast stellen wij geheel op maat keuzemenu’s , buffetten (vanaf 30 personen) en een barbecue (vanaf 40 personen) voor u samen indien wenselijk. De fantastische locatie is af te huren voor diverse gelegenheden. Denk hierbij aan feesten, borrels, presentaties en/of grotere buffetten en dinerwensen. Er zijn diverse ruimtes aanwezig die u kunt huren. Gezellig en intiem of feestelijk groot.

Wilt u genieten van lekker eten in Rotterdam bij Restaurant De Tuin?

Wilt u uit eten in Rotterdam bij Restaurant De Tuin? Kom genieten van de pracht en praal die de Kralingse plas en het Kralingse bos te bieden heeft en kom lekker eten in Rotterdam bij Restaurant De Tuin! U kunt contact met ons opnemen om een reservering te maken. Neem alvast een kijkje op onze dinerkaart of lunchkaart om al het lekkers te bekijken!