T: 010 - 452 77 43 | E: info@restaurantdetuin.nl

Reserveren
Bellen

Mooie locatie in Rotterdam

Restaurant De Tuin in Rotterdam mag met recht het mooiste stukje van Rotterdam genoemd worden. Echter niet alleen de locatie zorgt ervoor dat De Tuin de allermooiste plek van Rotterdam is. Ook ons pand is een van de mooiste plekjes, namelijk in een mooi, oud en statig herenhuis uit 1867.

U kunt elke dag vanaf 10.00 uur terecht bij ons voor een heerlijke brunch, lunch, diner of een verrukkelijke high tea of high wine. Onze ruime mogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen een keuze kan maken van de gevarieerde kaart en heerlijk kan genieten van al onze arrangementen.

Maar Restaurant De Tuin is meer dan heerlijk eten alleen: één keer in de maand is er op zondag in ons restaurant livemuziek en vinden er geregeld speciale activiteiten plaats om uw dag bij het Kralingse bos onvergetelijk te maken. Combineer activiteiten met heerlijk eten bij ons restaurant in Rotterdam. Inspanning en ontspanning gaan goed samen bij Restaurant De Tuin dankzij de prachtige omgeving waar genoeg te doen valt. De Tuin is daarna de perfecte locatie om lekker bij te komen en te genieten.

Genieten in ons restaurant

Bij Restaurant De Tuin kunt u genieten van heerlijk eten. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke:

Komt u graag bij ons met een grote groep (vanaf 10 personen)? Dan kunt u uit meer kiezen dan onze brunch-, lunch- en dinerkaart. U bent bij ons met groepen ook welkom voor keuzemenu’s, buffetten (vanaf 30 personen) en een barbecue (vanaf 40 personen).

Tevens is onze prachtige locatie af te huren voor feesten, bedrijfspresentaties, (bedrijfs)borrels en/of grotere buffetten en dinerwensen. Wij beschikken over verschillende ruimtes die u kunt huren: van intieme tot grote ruimtes. Informeer gerust naar de mogelijkheden.