Restaurant Rotterdam

Soms is het heerlijk om even het drukke stadsleven van Rotterdam te ontvluchten en te genieten van rust in een bosrijke omgeving. Dat kan bij Restaurant De Tuin in Rotterdam! Ons restaurant ligt vlakbij Rotterdam en ons terras biedt een prachtig uitzicht op de Kralingse Plas. Wilt u ook eens heerlijk brunchen, lunchen of dineren op een van de mooiste plekjes in Rotterdam? Kom dan eens een bezoekje brengen aan Restaurant De Tuin!

Restaurant Rotterdam Restaurant Rotterdam Restaurant Rotterdam

Mooie locatie nabij Rotterdam

Ons Restaurant De Tuin mag met recht het mooiste stukje van Rotterdam genoemd worden, echter niet alleen de locatie zorgt ervoor dat De Tuin de allermooiste plek van Rotterdam is. U kunt elke dag vanaf 10.00 uur terecht bij Restaurant De Tuin voor een heerlijke brunch, lunch, diner of een verrukkelijke high tea of high wine. Maar Restaurant De Tuin is meer dan heerlijk eten alleen: één keer in de maand is er op zondag in ons restaurant live muziek en geregeld vinden er speciale activiteiten plaats om uw dag bij het Kralingse bos onvergetelijk te maken.

Genieten in ons restaurant

Bij Restaurant De Tuin kunt u genieten van heerlijk eten. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke:

U bent bij ons ook welkom voor keuzemenu’s, buffetten (vanaf 30 personen) en een barbecue (vanaf 40 personen). Tevens is onze prachtige locatie ook af te huren voor feesten, bedrijfspresentaties, (bedrijfs)borrels en/of grotere buffetten en dinerwensen. Wij beschikken over verschillende ruimtes die u kunt huren: van intieme tot grote ruimtes. Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u dineren bij Restaurant de Tuin?

Bent u binnenkort jarig en wilt u dat vieren met een heerlijk diner bij Restaurant De Tuin? Of heeft u zin in een heerlijke lunch met vriendinnen op een prachtige, rustige locatie op steenworp afstand van Rotterdam? Neem dan contact op met ons restaurant nabij Rotterdam. Bent u benieuwd naar ons menu? Neem dan een kijkje op onze dinerkaart of lunchkaart.

Direct Reserveren Menukaart bekijken